zondag 8 december 2013

M.A.C. Divine Night/ Until dawn eyeshadow


Het lijkt er op dat bij elke limited edition ik iets móet kopen. Ik kan het gewoon niet laten. Mac heeft natuurlijk bijna altijd mooie producten die ik graag zou willen hebben. Met de limited collecties heb ik altijd zo iets van; koop het nou maar, voor je het weet is het niet meer verkrijgbaar en heb je spijt. Eenmaal in de Douglas was er al veel uitverkocht (ook een blush die ik wilde hebben), maar gelukkig hadden ze deze beauty nog.
De mineralize eyeshadows van deze collectie bestaan allemaal uit twee kleuren, 2 voor de prijs van 1 dus. De verpakking van de mono is eigenlijk niet zo bijzonder, behalve dan dat het merk in een goudkleur is afgebeeld en het doosje gouden tekst bevat.


Ik denk dat jullie het al konden raden (en anders lezen in de titel, dûh), maar ik heb voor de kleur Until Dawn gekozen. De meeste mono's spraken me aan, maar deze springt er voor mij net uit. De naam vind ik heel erg leuk gekozen, ik moet hierdoor meteen aan Twilight denken, haha.
De kleuren zijn perfect voor overdag. Ze bevatten geen grove glitters, maar wel subtiele glitters en shimmers en daardoor geven ze een hele mooie glans. Als je de oogschaduw met wat donkere kleuren combineert kan je er ook prima een avond look mee maken.  Het zijn maar twee kleuren, maar eventueel met andere kleuren kan je veel kanten op.


Het pigment is wederom geweldig, good job MAC. De poeder voelt zacht aan en is daardoor fijn om aan te brengen. Dit maakt ook het blenden makkelijker, maar er is wel kans op kleine fall out, tik je kwast dus goed af. De donkerste kleur is een soort zachte taupe kleur met paarse ondertoon en de omringde kleur is een prachtige warme champagne kleur, zo iets had ik nog niet, dus zeker een toevoeging!


Plus punten:
+ parel in je stash
+ twee in een product
+ goed pigment
+ blijft lang zitten
+ zachte poeder, brengt makkelijker aan
+ mooie subtiele glitters/shimmers

Min punten:
- tijdelijk verkrijgbaar
- aan de duurdere kant

Ik ben nog even aan het nadenken over een look hiermee. Ik denk dat het wel leuk is om een eyes of the day te doen en dan van een dag naar avond make-up te transformeren. Als je een leuk idee hebt dan hoor ik het graag. De Mineralize Eyeshadow Until Dawn is voor €22,50 te koop bij o.a. Douglas en de Bijenkorf, hiervoor krijg je 1.8 gram.

Be beautiful,
Amber

21 opmerkingen:

  1. Wauw, die ziet er echt heel mooi uit. Mooie swatch :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is echt práchtig, ik ga 'm zeker onthouden! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is van een limeted collectie die al even in de winkels ligt. Dus als je m wilt zou ik opschieten! ;)

      Verwijderen
  3. Wat een prachtig product zeg, MAC heeft altijd zulke mooie limited editions! De swatches zien er super uit. Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw, deze zou echt perfect voor mij zijn! Jammer dat ik voor een oogschaduwbofsteltje niet zo snel 22 euro zou betalen..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooooohhhh wat een prachtpraaltje zeg, ga eind van de week naar Utrecht met mijn beste vriendinnetje en daar hebben ze een MAC counter, dus aaaaahhhh! Ben altijd een twijfelkont als het gaat om MAC, uit wat moet je kiezen? Een lipstick, blush, oogschaduw, lipgloss? Of juist weer iets heel anders? Heb nu alleen de setting spray en een oogschaduw en ben er zo blij mee.. Kost een hoop maar dan heb je ook wat. Echt mooie foto's heb je gemaakt Am, ben trouwens heel benieuwd naar je look. Vind dat wel leuk om te zien hoe je deze transformeert in een zwoele avondlook, hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kleurtjes ! Die donkere is zo mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw hij is prachtig! Ik ga er binnenkort ook na kijken alleen ik woon niet zo dicht bij een MAC counter..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ah wat een prachtige oogschaduw. De kleuren passen meer dan een beetje bij december. Ben zeker jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. MAC vind ik een heel mooi merk, maar de prijzen houden me tegen om het te kopen. Wie weet ooit ;-) Ik vind deze oogschaduw echt prachtig! De kleuren matchen erg goed :-) Je ogen zullen stralen de aankomende feestdagen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vind hem erg mooi! Ik hoop dat ik binnenkort ook nog een LE van MAC kan scoren hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ooh ik was eigenlijk niet zo weg van deze collectie maar deze swatches hebben mij wel overtuigd!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik vind het wel een groot bedrag voor dit product.. terwijl het nog niet eens een flinke hoeveelheid is.. maar het is wel weer een heel mooi product.. waardoor mensen het er weer voor over hebben en dat is logische
    je heb er ook een leuke foto van gemaakt (foto's) ik volg je al een tijdje via bloglovin en gfc
    waar ik erg blij mee ben want je hebt altijd leuke en handige artikels!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. I really enjoy this template you have got going on in your internet site. What is the name of the template by the way? I was thinking of using this style for the web site I am going to create for my class project.
    jeux bebe

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hij is echt prachtig! Ontzettend mooi deze! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hij ziet er heel mooi uit, je swatch is echt goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.