zondag 3 november 2013

Odorex Verzorgend Zacht Deodorant Spray


Deodorant is een product die (hopelijk) iedereen gebruikt, maar waar eigenlijk niet veel reviews over online komen. Odorex brengt nu een spray variant uit van een deodorant die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid met katoenolie en bisabolol.

Odorex brengt al sinds 1934 deo's op de mark. Dit betekend dat ze dus al jaren bezig zijn met het verfijnen en ontwikkelen van hun formule. Behalve dagelijkse frisheid, bieden de Regular Deo's van Odorex extra's zoals het beschermen van vlekken op zwarte kleding, extra huidverzorging of zelfs haar groeivertragende eigenschappen. Zo is er voor iedereen dus een geschikte Odorex deo.


Odorex heeft onlangs de Verzorgend Zacht Deodorant Spray uitgebracht, deze is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De deo was al verkrijgbaar in de vorm van een roller. De deodorant bevat een milde formule speciaal voor de gevoelige okselhuid en is ontwikkeld op basis van verzorgende katoenolie en bisabolol.


Zoals je op de foto's al kon zien is de deodorant alcohol vrij (en dermatologisch getest), maar dat zijn dus alle deo's van Odorex! Ook zouden alle hyperallergene formules 24-uur actief moeten zijn en zouden ze de huid moeten verzorgen. Zelf merk ik dat ik de deodorant zelf direct na het scheren kan opdoen, zonder dat er irritaties optreden. Er zijn maar enkele deo's die niet irriteren na het scheren. Het is natuurlijk niet de bedoeling om gelijk deo op te spuiten na het scheren, maar soms is er gewoon zo een situatie.



Voordelen:
+ makkelijk verkrijgbaar
+ de prijs
+ geen huid irritaties
+ verzacht de huid
+ bevat geen alcohol
+ hyperallergene formule
+ groot assortiment

Nadelen:
- beschermt niet genoeg voor een warme of intensieve dag

Bekijk het gehele assortiment van Odorex op de website. De Verzorgend Zacht Deodorant Spray 150ml is voor €2,85 verkrijgbaar bij de drogist. 

De spuitbus beschermt genoeg gedurende de dag en is ook prima als een opfrisser te gebruiken. Mijn oksels voelen na gebruik zacht aan en ik heb 0 last van irritaties. Ik ben erg tevreden over de Odorex deodorant en kan niet wachten om meer varianten uit te proberen!

Be beautiful,
Amber

19 opmerkingen:

  1. Dit klinkt wel heel goed! Ik spuit eigenlijk altijd meteen na het scheren deo op (shame on me), omdat ik het anders vergeet tot ik mezelf ga ruiken. Deze lijkt me dan ook ideaal omdat hij niet irriterend is voor je oksels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijne deodorant! Goede review. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb ook zo'n speciaal soort deo van odorex gekocht enkele jaren geleden en dat was echt de beste deo die ik ooit heb gehad! maar nu heb ik hem niet meer zo echt nodig dusja :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed artikel! Ik heb best wel snel last van een geïrriteerde huid dus ik ga nu zeker een keer proberen!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt mij een fijne deodorant! Zelf gebruik ik sanex!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Persoonlijk ben ik niet meer zo van de reguliere deodorant, gebruik nu een lady speedstick en dat is echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh, dat klinkt goed! Die wil ik ook wel eens testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. k zou het denk ik als dagelijkse opfrisser gebruiken, maar niet als basis deo. Fijne review! X

    Ik heb momenteel een winactie op mijn blog, doe je mee? :) http://dramaqueen922.blogspot.nl/2013/11/winactie.html

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijkt mij fijn! Ik ga deze alleen niet kopen want ik zweer bij aromaco van lush :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt heel erg fijn, wil ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit is echt een deo die zijn werk goed doet! Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik gebruik altijd Nivea, maar dit klinkt ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wil ooit nog eens een deo van odorex gebruiken want hoor er altijd wel goede verhalen over. Ik ben benieuwd naar deze :) Normaal gebruik ik er altijd één van dove, die zijn ook erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goeie review! Jammer dat hij niet genoeg beschermd! x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Odorex, eigenlijk wil ik er ook nog el eentje kopen. Al een tijdje opzoek naar de perfecte deo, want de ene stinkt, de ander prikt, en de derde werkt niet goed. Toch eens proberen dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Klinkt prima, en een leuke prijsje.

    xoxo
    www.sannejorna.com

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.