dinsdag 12 november 2013

Etos kerst 2013/ eyelinerstickers, caviar nails en body tattoo stickers


Een poosje geleden schreef ik over de blush van de limeted kerst collectie 2013 van Etos. Ik was daar razend enthousiast over! Vandaag review ik nog een aantal producten uit de collectie. Ben ik weer net zo enthousiast?



Elk jaar verheug ik me op kerst collecties en stiekem net wat meer op die van budget merken. Kerst collecties zijn namelijk vaak het mooist en als het dan ook nog eens bugdet is.. Dit jaar vind ik de collectie van Etos er interessant uit zien, producten die je normaal niet snel in een kerst collectie zou verwachten, zoals deze eyeliner stickers. Ik had ze al eens gezien van Essence en niemand was daar echt enthousiast over. Ook had ik over deze stickers al een slechte review gelezen, over dat ze zo snel zouden scheuren..

Het scheuren viel mij mee, ik heb alle stickers er in één keer mooi weten af te halen, zonder een scheurtje. Het aanbrengen ging helaas niet zo vlot. De stickers waren te 'stickerig' (nee, dit is geen woord). Het gaf geen eyeliner effect, maar gewoon een plakkaat die niet goed bleef zitten, vooral aan de binnenste ooghoeken, jammer! Het veertje aan het uiteinde van de wing vind ik wel echt prachtig.


Over het volgende product was ik dan wel weer enthousiast, caviar nails! Ik heb ooit eens op eBay van die losse kraaltjes gekocht en dat werkte eigenlijk perfect. Ze bleven gewoon drie dagen mooi zitten. Zwart is natuurlijk erg chique en geschikt voor de feestdagen.


Ik weet dat de nagellak hier niet netjes is aangebracht -sorry-, maar het effect is goed te zien. De balletjes blijven goed kleven en ook deze bleven 2 à 3 dagen zitten.


En als laatste weer stickers, namelijk de body tattoo stickers.. Dit vond ik leuk! Ik ben te schijterig voor een echte tattoo en mijn ouders zouden dit ook (nog) niet accepteren. Dit was dus de ultieme kans om een leuke grap uit te halen.



Zoals je op de foto ziet is hij niet heel netjes aangebracht, maar van ver af zag het er best echt uit. Ik stuurde een snapchat rond en iedereen dacht dat ik een echte tattoo had laten zetten. Té hilarisch. Ik ga de andere sterren binnenkort ook gebruiken en kijken wie ik nog meer voor de gek kan houden, hihi.


Mijn mening is dus een beetje verdeelt. De eyelinerstickers zijn een echte flop, maar de andere producten zijn leuk, maar niet geweldig. De blush vind ik nog steeds de pronk stuk uit de collectie, maar de caviar nails en de body stickers zijn ook wel leuk en zeker hun geld waard. Heb jij al iets uit de limeted kerst collectie en zo niet, wat ga je kopen?

Be beautiful,
Amber

37 opmerkingen:

  1. Ik heb dezelfde producten, vind de eyeliner stickers en body tattoo echt niks...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap die eyeliner sticker trend echt niet wie koop dat :P beter leer je zelf een fatsoenlijke wing zetten haha, wel mooi caviar nails!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De eyeliner stickers snap ik ook niet zo. De caviar mails zijn dan wel weer heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat die stickers niet mooi zijn... Het ziet er echt een beetje gek uit haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke reviews! Die eyelinerstickers vind ik alleen maar een beetje raar..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de caviar nails in het zwart zien er heel classy uit, de andere vind ik een beetje mwah. caviar nails op zichzelf al kunnen niet zo lang mee, dus ook niet ideaal haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij blijven ze toch altijd wel minimaal 2 a 3 dagen mooi zitten :)

      Verwijderen
  7. Jammer van de eyeliner stickers! De caviaar nagels zijn wel prachtig! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk artikel! Ik stond vandaag nog te twijfelen of ik iets mee zou nemen haha. De caviar nails lijken me heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer van die eyeliner stickers, maar die caviaar nagels dit vind ik er nog leuk uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik had dan al wel een sneakpeek gezien van de foto's in de groepsapp maar deze zijn wel er-rug mooi gelukt Am! Die caviar balletjes lijken me wel heel tof, zwart is inderdaad wel heel chique voor de kerstdagen. De eyeliner stickers vind ik persoonlijk echt helemaal niks, je kan gewoon zien dat het nep is. Wel een fijne review, zo weten we in ieder geval wat we ervan kunnen laten liggen en absoluut mee moeten nemen! Naar die blush moet ik sowieso even naar kijken nog. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, leuk om te horen! Ja de blush moet je echt gaan bekijken <3

      Verwijderen
  11. Brrrr wat lijken die eyeliner stickers me oncomfortabel zeg! En ook van caviar manicures ben ik jammer genoeg niet zo gek :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Very beautiful :) Amazing effect ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wauw wauw wauw, oke ik kan nog wel even doorgaan maar WAUW je foto's zijn mooooi as always! Maar deze zijn echt prachtig gelukt! De caviar nagellak vind ik echt heel leuk, de eyeliner tattoos zijn inderdaad een grote flop, dan zijn die van Essence nog beter, haha! En die tatoeage ziet er echt tof uit, jammer dat ie wat raar zit, haha. Ik vind zo'n hele kleine tatoeage heel tof! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind die tattoos zo leuk!! :) De nagellak trouwens ook, al ben ik totaal geen held met nagellak, haha! De eyeliner tattoos heb ik nooit begrepen!! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha jeej dan ben ik niet de enige! Nee ik snap die "trend" ook niet zo.

      Verwijderen
  15. Haha die eyeliner stickers zijn een beetje jammer, helaas!
    Trouwens, ben jij het zusje (of de zus..) van Dylan? ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hmm, ik vind het allemaal wat minder eigenlijk. Wie weet later weer wat moois!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De blush is heel erg mooi. Daar schreef ik eerder al een review over.

      Verwijderen
  17. Ik vind de nagellak echt heel erg mooi! De eyeliner
    is niet echt mooi, wel jammer!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Volgens mij zijn eyeliner stickers altijd een teleurstelling.. Ik vind de caviar nagels wel super!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Grappig ik heb een ster tattoo op mijn pols, hetzelfde idee als de plaktattoo. De eyeliner stickers zijn echt een grote faal en de caviaar nageldingen zou ik nog wel halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Caviar nails zijn echt gaaf! :) Jammer dat de eyeliner zo'n flop was!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. het uiteinde van die eyeliner ziet er goed uit alleen vind het geen mooi effect
    geef mij maar gewoon een lijntje die je zelf moet maken haha

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.