zaterdag 19 oktober 2013

WIN/ l'Oréal Paris Color Riche Les Ombres palette


De ene win actie is pas net de deur uit en de volgende staat alweer klaar. Jullie kunnen namelijk kans maken op mijn favoriete oogschaduw palette die te koop is bij de drogist, namelijk de l'Oréal Paris Color Riche Les Ombres in de kleur Nude Lingerie E2.


Dit prachtige palette is te koop bij de drogist zoals Etos en Kruidvat. In totaal zijn er 9 varianten en 3 collecties in de Color Riche Les Ombres collectie. Ik heb zelf ook de Nude Lingerie variant en ik ben er dol op. Ik gebruik hem vaak voor school en werk, want dan vind ik het zonde van mij naked 2.

Dit prachtige schatje is voor €14,95 te koop, maar je kan hem nu dus winnen!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg mij via Bloglovin en like het artikel » zie sidebar 
  • Volg mij via GFC » zie sidebar
  • Laat een geldig e-mail adres achter


Wat mag je doen voor extra kans?
  • Volg mij op Instagram » klik
  • Abonneer je op mijn YouTube kanaal » klik
  • Volg mij op Twitter » klik
  • Retweet: "Ik maak kans op een prachtig l'Oreal Smoky palette bij @ambervandijl op www.beautyzoom.nl, maak jij ook al kans?"
Je hoeft dus niet per se veel te doen om kans te maken, maar door die extra opties maak je meer kans én het is voor mij natuurlijk erg leuk! Veel succes meiden. De winnares krijgt vanzelf bericht! Je kan mee doen tot 1 november.

Be beautiful,
Amber

27 opmerkingen:

  1. Superleuke winactie, lijkt me een geweldige oogschaduw! Je artikel staat alleen nog niet op Bloglovin' dus die like ik straks wel als ie er wel staat! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan wat moest en de tweet getweet met accountnaam @marisjie. Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb alles gedaan + geabonneerd op je Youtube (marykejane), je gefollowed op Twitter (@marykejane) en dat bericht geretweet (https://twitter.com/marykejane/status/391566777290723328). Mijn email is marijke.ferdinand@hotmail.com.

    Liefs, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuke winactie! I'm in! Ik volg je nu via GFC en op Bloglovin' en heb op Bloglovin' dit artikel geliked :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe mee! Ik heb alles gedaan, ook de extra kansen! Mijn naam op social media is OverVanAllesNL, en mijn blog is www.overvanallesennogwat.nl Email adres is abouteverythingxoxo@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat een leuke winactie. Heb al meerdere keren getwijfeld om de palettes mee te nemen, deze winactie komt dan ook goed uit! Ik volg je via GFC & Bloglovin, tevens heb ik het artikel geliked. Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal, ik volg je via twitter én ik volg je via instagram. Duimen maar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin' en ik heb dit bericht geliked. Nu volg ik je ook op GFC. Mijn emailadres is: picture-esmee@live.nl x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Whoa die ziet er super mooi uit! Thanks voor het volgen van mijn blog! Ik volg je bloglovin' nu ook en via GFG. Peanutbuttermakeuptime@live.nl is mijn mail.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Suuuupergaaf, ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin, twitter en Instagram (twitter & insta is @sharonvdzand). Ik heb het artikel geliked + volg je nu met GFC. Ook de tweet heb ik geplaatst, ik heb dus alles gedaan wat je kon doen. Nu afwachten, fingers crossed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuke winactie, maar ik doe niet mee haha. Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk geen oogschaduw meer dus ik wil liever dat iemand 'm wint die hem echt gaat gebruiken! Ik ben je wel op twitter gaan volgen XOXOX

    www.thewayoflifeofkey.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt een prachtig palette! Ik ben mijn make-up stash aan het declutteren, want ik heb veels te veel, dus de komende tijd geen make-up meer voor mij haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke winactie! Ik doe mee, ik heb je ook gevolgd op twitter en Instagram,
    mijn e-mail adres is xwiesx@hotmail.nl
    xxx Wies

    ps, Dankjewel voor je lieve reactie! je vroeg of je mijn stash ergens online kunt vinden, op mijn instagram staat een vrij recent filmpje van een gedeelte. Mijn instagram is xwiesx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw super leuk! Ik vind de kleuren heel mooi!

    Mijn email: claudiaverloop@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik doe mee! Ik doe alleen niet aan GFC. Ik volg je wel op twitter. X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Erg leuk! Ik doe mee + ik volg je extra op twitter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leeuke winactie! Ik doe mee! Ik heb alle verplichte dingen gedaan, en als extra volg ik je op Instagram en op Youtube! xxliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super toffe win actie! Ik heb dit palet al dus ik gun het iemand anders heel erg :D

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oeeh, supergaaf, ik hou van dit soort kleuren! :)

    Ik heb al het verplichte + de Twitter dingen gedaan!

    Xx Alex
    ilumuoti.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee.
    ik heb alle extra dingen ook gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Echt een heel mooi paletje, leuke winactie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke winactie! Ik wens iedereen heel veel succes! Ik doe er niet aan mee. Ik heb al zo ontzettend veel oogschaduws :-o

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik heb niet zoveel oogschaduw, maar ik hou er wel van, dus ik doe zeker mee!! Ik volgde je al op bloglovin, heb net het artikel geliked en volg je op GFC. Als extra ben ik ook op je geabboneerd op youtube. Mijn email: isabel.wassink@hotmail.nl
    Nu hopen dat ik win!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik doe zeker mee!
    twitter en instagram is zowiezo_
    bloglovin en GFC is zoelouwerse
    zoe2308@live.nl
    youtube is thisisjustzoe

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.