donderdag 19 september 2013

Essence Beauty Beats(girls on tour with Justin Bieber) en Metal Glam


Ik houd van limeted editions. Niet alleen omdat het vaak bijzondere producten zijn, maar ook is het wel leuk om iets te hebben wat niet meer verkrijgbaar is. In november en december komen er weer nieuwe collecties aan, die mij persoonlijk aanspreken, ook al ben ik geen Justin Bieber fan..
Beauty Beats- girls on tour with Justin Bieber
Deze limeted edition is geïnspireerd op de wereldtour 'Believe' van Justin Bieber. De collectie zal bestaan uit:
  • Mono eyeshadow- metallic kleuren die je ogen laten knallen. Met de opdruk Beauty Beats is het een ware collectors item. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: 01 baby, baby, ooh!, 02 I'm backstage en 03 as long as you love me. Consumentenadviesprijs: €1,69
  • 2in1 eyeliner- een eyeliner met aan de ene kant een fijne en aan de andere kant een brede tip. Ideaal voor verschillende looks! Verkrijgbaar in 01 the biggest fan. De consumentenadviesprijs: €2,99
  • Lipgloss- deze lipglosses geven je lippen een onweerstaanbare glans in drie trendy kleuren met een langhoudende textuur. Verkrijgbaar in de kleuren 01 groupie at heart, 02 eenie meenie en 03 I'm backstage. Consumentenadviesprijs: €1,99
  • Shimmer powder- een zachte poeder die een subtiele glans op het gezicht brengt en elke belieber in de spotlights zet door de ultrafijne glanspigmenten. Ook staat er SWAG in het reliëf, een van de favoriete uitdrukkingen van JB. Verkrijgbaar in de kleur 01 swaaag!. Consumentenadviesprijs: €3,39
  • Blush- een blush met een zijdezachte textuur die een roze accent op de wangen legt. Ook de blush bevat teksten in reliëf. Verkrijgbaar in de kleur 01 groupie at heart. Consumentenadviesprijs: €2,59.
  • Nail polish- vier trendy nagellakken in paars, lichtblauw, koraal en turkoois die ultra langhoudend zijn en een ultieme dekking geven aan de nagels. Verkrijgbaar in de kleuren 01 baby, baby, ooh!, 02 i'm backstage, 03 as long as you love me en 04 groupie at heart. De consumentenadviesprijs: €1,89.
  • Paperprint manicure design- bieber prints! Super creatief en een echte statement van jouw liefde voor Justin! Consumentenadviesprijs: €1,39.
  • Paperprint manicure transfer solution- de tranfser solution is onmisbaar voor het aanbrengen van de paper prints. Consumentenadviesprijs: €1,89.
  • Hairties- leuke en creatieve haar elastiekjes die je haar in toom houden wanneer je staat te swingen op Justin's muziek. Ze kunnen ook dienen als leuke armbandjes. Verkrijgbaar in pakjes van twee. Consumentenadviesprijs: €1,99.
Vanaf november tot half december 2013 in Nederland te koop.

Metal glam
Feestelijke make-up voor het najaar. Glitters, shimmers en echte musthaves! De collectie zal bestaan uit:
  • Eyeshadow- hooggepigmenteerde metallic oogschaduwen in goud, paars, groen en brons. Verkrijgbaar in de kleuren 01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04 golden eye. Consumentenadviesprijs: €2,59.
  • Stick on eyeliner- zelfklevende, herbruikbare eyeliner in zilver en roze-goud tinten. Verkrijgbaar in de kleur 01 petal to the metal. Consumentenadviesprijs: €1,99.
  • Lipgloss- lipglosses in trendy kleuren zoals paars, bordeauxrood en abrikoos. De lipglosses geven een perfecte dekking en beloven een metallic finish. Verkrijgbaar in de kleuren 01 petal to the metal, 02 best dressed en 03 glam-me. Consumentenadviesprijs: €1,99.
  • Blush- een glanzende en crèmige blush die met de huid versmelt. Verkrijgbaar in de kleur 01 glam-me. Consumentenadviesprijs: €2,89.
  • Highlighting powder- de ultralichte, witgouden highlighting powder met een zwachte, crèmige textuur en subtiele glanspigmenten die je gezicht een frisse en stralende glans geven. Verkrijgbaar in de kleur 01 gold digger Consumentenadviesprijs: €2,99.
  • Nail polish- nagels van staal! Langhoudende nagellak in de kleuren brons, paars, groen en goud met ene metallic finish. Verkrijgbaar in de kleuren 01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04 gold digger. Consumentenadviesprijs: €1,89.
  • Gold topper- een topcoat met hoge concentratie gouddeeltjes die je nagels een echte glamour finish geven! Verkrijgbaar in de kleur 01 steel-ing the scene. Consumentenadviesprijs: €1,99.
  • Nail sticker- staal, aluminium of zilver? Deze metallic hoogglans nagelstickers bren je zo aan op de nagels en zijn simpel te verwijderen. Bren na het aanbrengen een topcoat aan. Verkrijgbaar in de kleuren 01 silver star, 02 she's so glamorous en 03 glam-me. Consumentenadviesprijs: €1,99.
  • Stick on jewels- echte glamourtools om je lichaam mee te versieren. Verkrijgbaar in de kleur 01 she's so glamorous. Consumentenadviesprijs: €1,99.
Vanaf november tot half december 2013 in België te koop en in december 2013 in Nederland.

Normaal ben ik nooit zo enthousiast over de limeted editions, maar deze spreken me toch wel erg aan! Van de JB collectie wil ik graag de blush, shimmering powder en misschien een lakje. Van de metal glam zou ik de highlighter, goldtopper en een oogschaduw willen, maar dat zie ik wel als het in de winkels ligt. Wat zou jij graag willen hebben?

Liefs,
Amber

27 opmerkingen:

  1. Al heb ik niks met Justin Bieber zitten er toch wel leuke dingen tussen. Ik ben vooral benieuwd naar de nail polish. Van metal glam zitten er heel veel dingen tussen die ik zou willen proberen. Ik ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op één of andere manier houdt het feit dat dit is verbonden aan Bieber me al tegen...gelukkig zie ik ook niets wat me aanspreekt hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben vooral benieuwd naar Metal glam!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk ik ben benieuwd naar de spulletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De 2 in 1 eyeliner zou ik graag willen hebben! Ziet er allemaal leuk uit zeg..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er gaaf uit!

    Fijn weekend,
    Fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zelf vooral benieuwd naar de Gold topper! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben benieuwd naar de nagelstickers en highliter!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De metal glam collectie vind ik heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie nagellak kleuren in beide lijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind Metal Glam geweldig! Vooral de Gold topper staat hoog op m'n lijstje :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. de metal glam blush en lipgloss zien er wel erg tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er gaaf uit!

    X Laura

    http://bagsandsushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind beiden niet zo geweldig eigenlijk... :) Ik ben te oud om mee te doen aan Justin Bieber make-up en ik ben ook niet zo'n fan van metallic make-up. Deze skip ik lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zal er denk ik dit keer niks van aanschaffen, maar er zitten wel leuke items tussen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ziet dit er leuk uit! Leuke blog heb je trouwens! Zullen we elkaar volgen via bloglovin?

    Liefs,
    Françoise
    http://www.ourvisiononbeauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kijk echt uit naar Metal Glam, benieuwd! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.