woensdag 21 augustus 2013

Murad Skin Perfecting Primer


Een goede basis is belangrijk voor een mooie look, maar vaak worden primers onderschat. Zelf gebruik ik altijd een primer als ik foundation draag, omdat ik vind dat het je look mooier maakt. Vandaag laat ik de Skin Perfecting Primer acne and shine control aan jullie zien van het merk Murad.
Murad was voor mij een onbekend merk, totdat ik deze primer kreeg ik de JohnBeerens.com lover doos. Ik heb zelf geen acne, maar ik kan me voorstellen dat als er een primer is die het vermindert, het voor veel mensen een uitkomst is. Helaas heb ik dit niet voor jullie kunnen testen, maar ik wilde hem toch graag aan jullie zien.

De verpakking is leuk! Strak, simpel, maar toch speels door de verschillende lettergrootte en type. Ook laten ze op de verpakking gelijk zien dat het een primer is met kleur, goed dat ze het laten zien, want het kan dus zijn dat de kleur niet bij je past. Wat wel een nadeel is, is dat ik geen ingrediënten op de verpakking zie staan.


De primer bevat een pompflacon, wat ik zelf altijd fijn vind omdat het hygiënisch is. Ook valt er makkelijk mee te doseren en krijg je geen overload aan primer wanneer je het pomp systeem gebruikt.


De swatch vind ik maar raar. Volgens mij zit er olie in, waar de foundation als het ware op drijft. Je kan zien dat hij erg vloeibaar is met het swatchen.




De primer heeft dus een kleur, wat betekend dat hij ook oneffenheden kan corrigeren. Toen ik hem voor het eerst op mijn gezicht testte, was ik best onder de indruk. Mat, medium dekkend en poriën verkleinend. Op zich smeert de substantie wel lekker uit, maar alleen wanneer je een grote hoeveelheid heb, anders gaat het wat stroef. Op de eerste foto heb ik niks op mijn gezicht(ok, mascara en wenkbrauwpoeder), op de tweede alleen de primer en op de derde een lichte poederlaag. Je kan zien dat de primer net te licht is voor mij, jammer!


Zoals je ziet egaliseert hij mijn rode huid goed en zorgt hij ervoor dat de huid er mat uitziet, ja, ik ben fan!

Pluspunten:
+ budget
+ acne and shine control
+ egaliseert de huid
+ mooie verpakking
+ hygiënische pompflacon

Minpunten:
- geen ingrediëntenlijst
- alleen verkrijgbaar in deze kleur

De Murad Skin Perfecting Primer is voor €7,95 te koop bij Johnbeerens.com, maar is nu tijdelijk €4,95 (38% korting). Je krijgt hiervoor 5ml en een mooie egale huid. ;)

Liefs,
Amber

15 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijne primer :) ik gebruik altijd een primer als ik foundation draag het ziet er met primer stukken mooier uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh waauw, dat is exact wat ik nodig heb, bedankt voor de review!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh die klinkt fijn! Alleen gebruik ik nooit foundation, concealer of blush etc. Fijn review ☺ Oh, en ik heb een giveaway lopen, vind je het leuk om mee te doen? ☺
    Kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed en je ziet het verschil goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende dit merk nog helemaal niet, ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt goed! Bedankt voor het volgen, ik volg je nu ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet erg goed uit !
    Ik ben nog niet bekend met dit merk, dus als het op de markt is ga ik het zeker uitproberen !

    Liefst,

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het resultaat ziet er heel goed uit! Mooi egaal :)
    Bedankt voor je reactie! Als je op de Polyvore set klikt zie je waar de items vandaan komen en hoe duur ze zijn. Het staat er ook met hele kleine lettertjes onder, maar zal het de volgende keer wat duidelijker maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ziet er goed uit!

    Neem deel aan de give-away voor het één jarig bestaan van mijn blog!
    http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er goed uit! Mooi egaal :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij klinkt wel heel erg goed en dit zou echt de perfecte kleur zijn voor mij, haha! Mooie productfoto's ook! Duidelijke review :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.