donderdag 1 augustus 2013

Favorieten: juli


Favorieten artikels vind ik zelf altijd erg leuk om te lezen, zodat je inspiratie opdoet om nieuwe producten aan te schaffen. Deze maand heb ik eerlijk gezegd geen bijzondere producten. Ze zijn bijna allemaal makkelijk verkrijgbaar en redelijk budget.



Gezicht
In de zomer draag ik eigenlijk nooit foundation. Alleen als ik ga stappen of wanneer ik een bijzondere gelegenheid heb. Om toch een beetje dekking te hebben, draag ik daarom de Garnier Miracle Skin Perfector (bb cream) in de kleur medium. Voor mij is deze kleur ideaal voor de zomer. Daarna poeder ik het af met de Max Factor Creme Puff in de kleur 41 medium beige. Het komt ook vaak voor dat ik de bb cream vervang door een dagcrème en dat ik het daarna afpoeier. Om me gezicht wat kleur te geven droeg ik deze maand vaak Sleek Blush in de kleur Sunrise 924.


Wenkbrauwen
Sinds ik de poeder van Christian gebruik in de kleur Dark Brown wil ik niet anders meer. Wat een uitkomst! Het geeft een natuurlijk effect, maar het bevat genoeg pigment om zelf de vorm van je wenkbrauwen te bepalen, love it! Als jullie er een review over willen, kan dat, helaas heb ik dan geen mooie product foto's, want hij is wel al gebruikt. Om mn wenkbrauwen de gedurende dag in de goede vorm te houden, gebruik ik de Catrice Lash/Brow designer.


Ogen
In de zomer ben ik een beetje lui met oog looks. Of ik vind het te warm om er voor te gaan zitten, of ik ga zwemmen of ik heb er gewoon geen zin in. Wel heb ik de afgelopen maand de Etos Baked Eyeshadows gebruikt, klik hier voor een review. De mono van Maxfactor in de kleur Earth Spirits is eigenlijk meer een kleur voor de avonden of de winter, maar hij staat me zo goed, dat ik hem gewoon bleef gebruiken. De wimperkruller is van Etos en daarna gebruik ik de Max Factor Clump Defy, waar ik helemaal weg van ben. De holle kant separeert je wimpers mooi en vervolgens gebruik ik de bolle kant voor volume. Ik draag niet vaak eyeliner, maar deze maand viel de keuze op NYC Liquid eyeliner, omdat je er lekkere dunne strepen mee kan maken.


Lippen
Qua lippen wissel ik vaak af. Ik gebruik de Lancome Star Bronzer voor een subtiele glans met gouden glitters, de Catrice 030 Rose, Would you..? voor een nude look, de l'Oreal Glam shine in 729 Rosopolitan voor glitters met een kleur en de andere twee voor een felle liplook. De Maybelline Super Stay 14hr gebruik ik als ik een dag weg ging, of 's avonds met stappen, want hij blijft echt perfect zitten. De l'Oreal Causse lipgloss in de kleur 200 princess is ook een favoriet. Hij blijft erg lang zitten doordat hij op waterbasis is gemaakt en het is een felle kleur die veel mensen staat.


Parfum
Eigenlijk draag ik het hele jaar door gewoon allerlei geuren die me aanspreken, maar vanaf half juni grijp ik elke keer naar deze heerlijke zomerse geur van Escada. Hij is mieren zoet, licht en ik ben er helemaal weg van, een echt zomer geurtje.


Dit waren mijn favorieten van de maand juli. Als je ergens een review van wilt zien, vraag dat dan gerust in de comments. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie favorieten waren deze maand.

Liefs,
Amber

23 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! die parfum ziet er mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! Ik vind de blush van Sleek er erg mooi uitzien !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die mascara zag ik op tv. Hij lijkt me super fijn!
    Misschien kun je hierover nog eens een review maken :) xox

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Escada geurtjes zijn echt heerlijk eh! Vooral in de zomer, zo lekker fris en zoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw leuke blog zeg!
    Ik begin in september ook weer met het schrijven van posts? Het zou super leuk zijn als je me wilde volgen! everybodylovesicecream.blogspot.be
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige favorieten! Vooral de Sleek blush vind ik erg mooi en de mascara lijkt me heel fijn!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. bb cream is zo fijn! En ik gebruik ook altijd zo'n wenkbrauw poedertje. Je hebt veel favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuk dat je me volgt! ik volgde je al via GFC maar nu ook via bloglovin!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te zien. En favorieten zijn altijd inspirerend.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke favorieten. Je parfum van Escada leek me lekker. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster award!
    Kijk op m'n blog voor meer info (:

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb dat parfum ook, vind 'm zo lekker! Stiekem grijp ik heel het jaar door naar zulke zoete parfums, heb alle limited editions van Escada van de afgelopen paar jaar. Die nieuwe met Cherry is ook heel lekker trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk artikel, mooie producten! Die mascara heb ik vandaag ook gekocht :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk artikel! Altijd fijn om te lezen!
    Je blog is echt heel leuk, dus ik volg je nu :D
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat Escada flesje ziet er echt vet cute uit! Wat heb jij een mooie blog zeg! Ik volg je!

    x
    theglittercompany.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.