donderdag 6 juni 2013

Review: Etos Blush Powder

Zomer, volgens mij verlangen we er allemaal naar. Gelukkig is het de laatste dagen lekker weer en daardoor kom ik helemaal in de zomerstemming! Sinds kort ligt de limeted zomer collectie van Etos in de winkels. Ik ontving van Etos een prachtig pakket met daarin dit pareltje. Een blush bestaande uit pizzapunten. Ze hebben al eerder een andere variant uitgebracht, maar deze spreekt me weer enorm aan.

De blush bevat voornamelijk pasteltinten gecombineerd met een felle kleur. Daarom verwacht ik dat de blush eerder een soort highlighter is met een roze kleur erin. Wat ik wel een minpunt vind van Etos is dat er geen ingrediënten lijst is vermeldt. Voor mij is dit niet zo een probleem, maar ik snap dat dat voor sommigen wel zo is.

De swatches vielen me tegen. Ik heb best moeite moeten doen om er veel kleur van af te krijgen, máar het lukte wel. Op de foto heb ik volgens mij drie keer geswatched. Dit kan je ook wel zien, want de blush is erg poederig. De kleur is dus wel op te bouwen.

De blush op me wangen geeft toch meer kleur af dan ik had gedacht. Een lief en subtiel roze kleur met wat shimmers. Ik had gehoopt dat de shimmers wel meer te zien waren. De kleur is geschikt voor romantische zomeravonden!


Voordelen:
-zomerse kleuren
-parel om naar te kijken
-diverse kleuren
-makkelijk te verkrijgen
-redelijk goedkoop
-voor veel huidskleuren geschikt

Nadelen:
-weinig pigment
-wat poederig
-geen ingrediëntenlijst

EDIT: de blush is niet limeted edition!!

De Etos blush is voor €4,99 te koop en natuurlijk te verkrijgen bij Etos zelf. Let wel op: dit is een limeted edition, dus ik zou snel zijn met het aanschaffen. Ik vind de prijs/-kwaliteitsverhouding goed, maar het is geen echte budget topper helaas. Wel de moeite waard.

Liefs,
Amber




15 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie kleurtjes! Jammer dat de kwaliteit een beetje tegenvalt:( x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie blush zeg :D

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem heel erg mooi! (: gebruik hem nu elke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem zo mooi! Staat je prachtig ook dat kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, hij is echt heel mooi! En je haar kleur vind ik echt heel erg leuk bij je staan! Prachtige foto's ook weer! ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Amberr, je kan me nu ook volgen op friendconnect ik had dat eerst niet in mn gadgets zegmaar want ik snapte het niet ahha maar ik heb jou ook gevolgd hoor hihi. Je blog is zo leuk he omg. We moeten snel weer eens wat rommelen!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is zoo mooi! Jammer dat hij niet supergoed gepigmenteerd is, maar ik vind hem je wel prachtig staan! Je bruine haar is ook ontzettend mooi! Het staat je echt supergoed! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hij ziet er met al die kleurtjes wel aantrekkelijk uit, overweeg al een tijdje om hem te kopen maar misschien moet ik nu toch maar als een speer naar onze etos (voor dat ie uitverkocht is)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.