maandag 27 mei 2013

Review: Mac Frankly Scarlet en Plum Foolery

Eindelijk mijn eerste eigen Mac aankopen. Wat was ik trots en blij toen ik ermee de winkel uit liep. Mac is een merk waarbij we denk ik allemaal weg kwijlen en waar we het liefst alles van kopen. De prijs hield me een beetje tegen, maar ik heb twee prachtige blushes gescoord.

Ik vond het heel moeilijk om te kiezen wat ik nou precies wilde. Eigenlijk ging ik erheen met het idee om een lipstick te kopen, maar aangezien ik thuis meer lipsticks dan blushes had, besloot ik toch om voor blushes te gaan.

Frankly Scarlet had ik al eens eerder gezien, dus die wilde ik stiekem sowieso kopen. Een lekkere knal kleur voor de zomer wat je look lekker kan opfrissen. Het is een matte rozerode kleur die denk ik bij veel huid kleuren past. 

Van Plum Foolery had ik eigenlijk nooit eerder gehoord. De verkoopster zag dat ik bij de blushes aan het kijken was en raadde me deze aan. Ik ben best makkelijk over te halen als een verkoopster zo iets zegt, dus ik twijfel nog of ik deze nou wel echt mooi vind. Het is een zachte pruimkleur met een kleine glans erin. 


De swatches. Wat veel mensen weten is dat Mac bijna altijd prachtig pigment af geeft. Ik kon ook niet wachten om thuis lekker te smeren, dat is toch altijd anders dan in de winkel. De swatches zijn maar van één enkele veeg!


De Mac blushes kan je kopen voor €21,-, de mijne heb ik bij de Beijenkorf in Rotterdam gekocht. Het personeel was erg vriendelijk en ik werd goed geholpen.

Liefs,
Amber


p.s; check de shop voor een originele mac lipstick! Ik had nog een lipstick gekocht, maar ze hadden me de verkeerde meegegeven! :( ik verkoop hem dus iets goedkoper. 

13 opmerkingen:

  1. Wauw, prachtige blushes! Ik vind € 21 nog best wel mee vallen voor zulke prachtige blushes! Ze zijn allebei erg mooi, maar ik denk dat ik Plum Foolery toch echt het mooiste vind, wauw! Jammer dat ze een verkeerde lipstick hebben meegegeven! Altijd checken als je de winkel uit loopt, haha.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren (: de pigmentatie ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie kleuren die roze is mijm favoriet;)
    X
    http://www.mystylevillage.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh mooi! Ik heb nog niets van Mac, maar lijkt me wel geweldig. :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie blushes! Ik ben van plan om binnenkort ook mijn eerste mac aankopen te gaan doen. Denk dat ik ook maar een blush meeneem (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kleurtjes. Ik moet zeggen dat ik de verpakking best goedkoop vind eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie blushes! Ik had precies hetzelfde probleem bij MAC! Ik kreeg een hele andere lipstick mee. Super jammer natuurlijk! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat een mooie blushes! En spijtig dat je de verkeerde kleur hebt meegekregen, zo zonde. :C

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw ze zien er mooi uit vooral Frankly Scarlet is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.