zondag 12 mei 2013

NYC Applelicious Glossy Lip Balm

NYC, een budgetmerk waar ik eigenlijk bijna niks van heb. Ik heb een paar nagellakken liggen en that's it. Daarom leek het me leuk om wat meer producten te proberen, waaronder deze leuke appel lipbalm.

Ik vind de verpakking erg schattig. Ik moet gelijk aan een appel denken door het rood en de appel tekens in de naam en in de lip balm zelf. Het appeltje in de lipbalm is wit, doordat het een verzorgend serum is. Een klein minpuntje: door het appel idee en de verpakking zou je denken dat de lipbalm rood is, maar hij is licht roze.

Doordat het een lipbalm is weet je van tevoren dat het pigment niet super is. Toch valt de swatch me niet tegen. Hij is inderdaad erg glossy, maar ook verzorgend, mét een mooi kleurtje.



Ik ben erg enthousiast over deze lipbalm, omdat hij verzorgend is en een mooi kleurtje geeft. Het enige nadeel vind ik dat de verpakking wat misleidend is van de kleur. NYC is bij Trekpleister en Kruidvat te koop.

Liefs,
Amber


8 opmerkingen:

  1. Ik moet er ook nog steeds eentje kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze heel fijn, ik heb er zelf 3! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh die ziet er fijn uit! Lippenbalsems zijn altijd zo fijn om te hebben, al helemaal als er een kleurtje bij zit:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb die kleur ook, haha, ik kan hem alleen helaas nergens meer vinden maar hij is inderdaad erg fijn! Mooie foto's weer! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem opgestuurd gekregen, dus ik zou het eerlijk gezegd ook niet weten, sorry!

      Verwijderen
    2. Hihi nee ik bedoelde dat ik hem ook al had, ben hem alleen helaas ergens kwijtgeraakt hihi ♥

      Verwijderen
  5. Wat leuk dat appeltje! Wist niet dat ze lippenbalsem van NYC hadden, heb er ook alleen nagellakjes van. Toch maar eens een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.