woensdag 30 januari 2013

OPI Valentine Day


Helaas brengt OPI voor Valentijnsdag geen nieuwe collectie uit, maar ze heeft wel haar mooiste Valentijnslakken op een rijtje gezet. De kleuren variërem van licht roze tot donker rood, voor een romantische date of een avond uit.
Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. De laatste jaren is het in mijn ogen vooral een commercieel gebeuren, want ook vriendinnen of familie geven elkaar steeds vaker kleinigheidjes. Zelf heb ik geen vriend, dus misschien kijk ik er daarom wel anders tegen aan. Al voel ik me niet zo verbonden met deze dag, dan is het alsnog leuk om er goed uit te zien, om alsnog een leuke jongen aan de haak te slaan.

OPI heeft acht kleuren geselecteerd en kosten allemaal €14,25 per stuk voor 15 ml:

  • Kiss Me On my Tulips
  • Malaga Wine
  • Romeo & Juliet
  • An Affair In Red Square
  • Hopelessly In Love
  • Pink-ing Of You
  • Kiss On The Chic
De lakken van links naar rechts op de foto:

Voor een extra glamerous effect kun je de glitterlak Pink Yet Lavender uit de Mariah Carey collectie aanbrengen. Deze lak zorgt voor een extra sprakle tussen jou en je lover.

Persoonlijk ben ik meer van de donkere en felle kleuren, dus het rechter rijtje is niet echt iets voor mij, al zijn ze wel errug mooi moet ik zeggen. ;) 
Zelf zit ik te twijfelen om Pink Yet Lavender aan te schaffen ( in de winkel zat ik de twijfelen tussen Sprung en Pink Yet Lavender en het is Sprung geworden, maar Pink Yet Lavender blijft erg mooi ) en Malaga Wine ziet er ook erg mooi uit, die ga ik eens goed bekijken in  de winkel. Welke lakjes vinden jullie het mooist? En wat vinden jullie van het initiatief van OPI voor Valentijnsdag?

Kijk op www.opi.nl voor verkooppunten bij jou in de buurt. 

Liefs,
Amber

8 opmerkingen:

Copyright © 2015 Beautyzoom.