dinsdag 17 april 2012

Bugdet Alert: Hema Blush


Ik volg vele blogs en kwam via Youtube op een hele leuke blog terrecht, waar ik deze géweldige blush zag. Helaas ben ik de naam van de blog kwijt, maar ik kan wél de blush met jullie delen. ;)



Behalve dat de opdruk van de blush erg aantrekkelijk is, vond ik de kleuren erg mooi voor de lente en zomer. Ik heb niet super veel blushes, dus deze kon ik mooi gebruiken voor bij mijn stash.

Op die blog waar ik hem zag, stond al dat hij een overspray zou hebben. Toen ik de swatches zag, bleef ik lekker eigenwijs, ik wou hem nog steeds hebben. Meestal als ik zo een blush koop vind ik het te zonde om hem te gebruiken, omdat de kleuren van de opdruk meestal vervagen of weggaan. Dit maal was het dus ook het geval, na enkele vegen was het bijna helemaal verdwenen (lees: in het midden, waar ik hem gebruikte).

Het was al te verwachten, maar ik vind het wel erg jammer dat het na een enkele veeg al weg was. Gelukkig is de kleur eronder ook prachtig, dus big deal.
Ik heb twee soorten swachtes, één met alle kleuren bij elkaar en één met alleen de oudroze kleur. Bij de opdruk van de oudroze kleur moest ik gelijk aan van dat oude oma behang denken, haha. Links is alle kleuren en rechts alleen de oud roze kleur. Beide kleuren hebben meer glow dan ik dacht, nice!

En dan de blush on my face. Ik vind het een erg mooie kleur en ik vind hem beter bij me passen dan ik dacht. Je moet wel onzettend uitkijken met het aanbrengen, er komt onwijs veel kleur van af na één veeg en hij bevat een goede pigment.
Mehhh, kijk hoe vies mijn Guess oorbellen zijn! Iemand tips om ze schoon te krijgen?

De blush is een goede aanvulling in mijn stash, omdat ik zelf niet zo veel blushes heb. Ik weet niet of deze blush mensen aantrekt met veel blushes.. Voor de prijs van maar €4.50 had ik veel minder verwacht. Geweldig pigment en het blijft erg lang zitten. Eén nadeel is de overspray, maar daar kun je vast zelf wel iets op verzinnen.

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

  1. hihi leuke review! Ik heb hem ook en I love it! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit! En ik heb gehoord dat je sieraden met sigaretten as moet poetsen, dan gaan ze weer glimmen! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip. Ik ga even wat 'as bij elkaar verzamelen' en dan ga ik het eens proberen.

      Verwijderen
  3. Hoi,
    Mooie blush, staat je goed.
    Bedankt voor je reactie, het smaakte ook erg lekker!
    Voor je oorbellen, die kan je even in lauw water met een theelepel zout leggen.
    Dan worden ze weer stralend.

    Liefs Stefanie. http://colorfullbeauty.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hema heeft altijd wel fijne producten voor de prijs!

    www.kimgodschalk.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, prachtige blush! Zo te zien heb ik heel wat gemist op je blog na mijn weekje Berlijn, hihi. Heb het ook zo druk! Ga snel je andere posts even lezen.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.