maandag 9 januari 2012

Shopblog: Lush

Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Ook ik heb de Lush ontdenkt en ik deed daar gisteren mjin eerste aankopen. Het is dat ik op het eind van de dag zat en al zo veel had uitgegeven, want my god, i love it! Als je binnenkomt ruikt het heerlijk, de medewerksters zijn top en dan nog niet eens over de producten gesproken...
Ik weet zeker dat als ik hier op het begin heen was gegaan, Lush al mijn geld had ontvangen, want ik denk dat ik wel uren in dat kleine winkeltje kon blijven..
Toch heb ik een goede keus gemaakt, al had ik wel graag nog een zeep er bij willen doen, zeker met die kortingen nu.. Benieuwd naar mijn eerste Lush producten?



Het was echt een place to be for me.. Ik stond daar me ogen uit te kijken naar de meest geweldige zeep creaties en naar de mooie en veelbelovende producten. Ik wist niet zo goed waar ik kijken moest en gelukkig zag de lieve verkoopster dat. Ze kwam naar me toe om me te helpen( en nee, niet op zo een vervelende manier die wij, shoppers haten! ). Ik vroeg naar de Lemony Flutter, omdat ik hier veelbelovende reviews over had gelezen. Behalve dat het goed is voor je nagelriemen, schijnt het ook te helpen tegen het haperen/scheuren van je nagels, vertelde de verkoopster me. Ik was eigenlijk voor dat ik er binnenstapte al van plan het te kopen, dus die heb ik uiteraard meegenomen.
Ik vind dat Lush voor hele leuke en praktische verpakkingen heeft gekozen. Als ik heel eerlijk ben, kan ik niet precies vertellen wát ik er nou zo leuk aan vind. Ik denk het nonchalante en de leuke teksten bij het product. Deze verpakking bevat een draaidop die goed kan sluiten en makkelijk te gebruiken is.

Ik had nog niet veel foto's van de binnenkant van dit product gezien, dus ik was erg nieuwsgierig. In de winkel lag hij open naast het laatste (happy me..) verkoopexemplaar. De verkoopster liet me het product testen met de test verpakking. Ik vond het erg lekker ruiken, lekker fris. Het ruikt naar Citroen (Lemon ), zo als het product is vernoemd. De substantie lijkt precies op de kleur van een Citroen, dit hebben ze erg leuk gedaan.

Lush Lemony Flutter 55g- 9.95,-
Behalve alle pluspunten van het uiterlijk, gaat het natuurlijk ook om het 'innerlijk'. Ik heb het product pas sinds gisteren, dus ik kan jullie helaas nog niet vertellen of het wel of niet werkt.

Toen ik twee weken geleden op vakantie was ( pfoe, wat gaat de tijd snel..), had een kennis zijn vriendin meegenomen. Ik kon het heel erg goed met haar vinden en zij vertelde mij over de Bubblegym Lip Scrub van Lush. Ze vertelde dat ze er fijne ervaringen mee heeft en liet het me testen. Ik vond het eerlijk gezegd wel erg lastig om een beetje uit het potje te pakken, maar het product zelf is geweldig. Het maakt je lippen écht zachter en behalve dat, heb je er na ook nog eens een lekkere smaak om van te snoepen. ;)


Lush Bubblegum Lipscrub 25g - 7.95,-
  Behalve 'echte producten', besloot ik ook nog om iets van een zeep te kopen. Helaas had ik erg haast en heb ik een bruisbal i.p.v. een lekkere zeep gepakt, ik vind het niet erg, want ik heb een bad en het ruikt heerlijk, maar ik had toch liever zo een heerlijke zoete zeep gehad. Volgende keer beter!
De bruisbal ziet er heel erg leuk uit, een echt feest in de badkamer, als je het mij vraagt. Het heeft de naam Rocketeer met als beschrijving; "Wil je astronaut worden? Maak vast een ruimtereis in je badkuip met onze Rocketeer. Gebruiksaanwijzing: Laat je bad vol warm water lopen, ga er lekker inzitten en leg je Bath Ballistic erbij. Genieten maar!" En of dat genieten wordt! Ik weet nu al dat heel mijn badkamer lekker gaat ruiken, i can't wait.

Lush Bath Ballistic Rocketeer - 4.95,- nu met 50% voor ongeveer 2.50,-


Dit zijn mijn allereerste lush aankopen. Zouden jullie ook zo veel mogenlijk verschillende producten kiezen, of juist niet? Ik ben erg blij met mijn aankopen en kan niet wachten met het uittesten. Zo als jullie misschien al hebben gezien staan er onderin elke foto BZ, dit wordt mijn nieuwe logo, in elke foto op mijn site die ik zelf heb gemaakt zul je dit zien. Jullie zullen je vast afvragen, waarom BZ? Behalve een nieuwe lay-out, krijgt Memorable ook een nieuwe naam, dat meer bij de site past. Ik ga nog niet verklappen wat de nieuwe naam wordt, maar dat zien jullie binnenkort vanzelf!

Liefs,
Amber

17 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Heb er zelf helaas nog geen producten van..x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er leuk uit! Vooral de bubblegum lip scrub, maar is dat serieus eetbaar dan? :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen heb je! De producten zien er goed en leuk uit, zelf heb ik de Bubblegym Lip Scrub en ben er erg tevreden over, ben benieuwd wat je er van vind. De Lemony Flutter nagelriemcrème had ik nog niet van gehoord maar lijkt me zeker een product om ook een keer te proberen! xo Dana ( http://invisiblegirldvdl.blogspot.com/ )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha oke! Ik dacht ook niet dat je het op kon eten haha, ik zie mezelf al met een lepeltje dat spul uit het potje lepelen ;P Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh... ik zou alleen al gaan voor die Lush zepen, die zien er altijd zo leuk uit! Ik wil er ook een keer heen. :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind die webshop echt zo leuk haha! Ik ben echt dol op Lush, het ruikt ook altijd super lekker in die winkel. En ik ben benieuwd naar de Lemony Flutter, maar ook "make over" van je blog! (: xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die lemony flutter vind ik zooooo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw mooi zeg!
    die roze lipscrub ziet er goed uit!x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lemony flutter is echt een geweldig product!
    Leuke dingetjes!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Awh leuk zeg! Ik heb geen producten van Lush, dat moet maar wel eens haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. de lipscrub heb ik ook! zo lekker zoet~! En kun je misschien een review schrijven van de Lemony Flutter? ik ben zo benieuwd!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. die lipscrub heb ik :D heb er ooit ook een review over geschreven :p

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.