donderdag 23 oktober 2014

Chanel Les 4 Ombres 234 POÉSIE


Chanel bracht een tijdje geleden voor de herfst een collectie uit met daarin dit prachtige palette Chanel Les 4 Ombres 234 Poésie. Dit schatje ligt alweer meer dan een maand in mijn stash en ik was gewoon totaal vergeten om hem aan jullie te laten zien. Shame on me. Natuurlijk verdient deze parel het om even in de schijnwerpers te staan, dus vandaag mijn verlate review. Het palette is uiteraard wel nog gewoon te koop.

De oogschaduwquad wordt geleverd in het standaard zwarte doosje van Chanel. Op de voorkant staat direct vermeldt wat voor product en wat voor kleur het is. Op de achterkant staan de nodige informatie vermeldt, zoals de ingrediëntenlijst en hoe lang het product officieel goed blijft.
Nadat je de verpakking hebt geopend komt er een mooi, zwart fluwelen zakje uit met daarin het product. Ook zit er een boekje bij met leuke informatie en voorbeelden van looks die je met het palette zou kunnen maken. Zelf bewaar ik dit meestal niet, maar ik kan begrijpen dat dit een leuke extra is.
Chanel heeft (helaas) geen speciale verpakkingen voor haar tijdelijke collecties. Al is de verpakking van Chanel zelf natuurlijk al mooi genoeg. Bij het openen zie je de vier prachtige kleuren, een spiegel en twee kleine oogschaduw sponsjes. Op de sponsjes staat heel klein het Chanel teken afgebeeld, zo schattig.

Een hele tijd geleden had ik al eens een Chanel oogschaduwquad gekocht. Hier was ik totaal geen fan van. Zelfs zo erg dat ik het bijna nooit gebruik en eigenlijk had afgezworen om er nogmaals zo veel geld voor neer te leggen. Meer mensen waren denk ik met mij, want Chanel heeft de textuur van de oogschaduwquads aangepast. De textuur is zacht, vol pigment en heeft een prachtige glans. En belangrijk, is makkelijk te blenden! Op de swatches is het goed terug te zien hoe mooi ze glansen en dat ze wel degelijk goed gepigmenteerd zijn.
Door de textuur kan je snel en eenvoudig een mooie look creeëren. Ik besloot mijzelf uit te dagen. Ik mocht maximaal 5 minuten (ja, met eyeliner en mascara vandaar dat die niet super netjes zitten) doen over een look. En tadáa! Dit is het geworden. Niet slecht voor vijf minuutjes. De oogschaduw brengt dan ook snel aan en is eenvoudig te blenden. Oh Chanel, wat ben je mooi!
Het mooie Chanel Les 4 Ombres 234 Poésie palette is voor €50,90 te koop. Ik weet niet of parfumerieën hem nog in de winkels op voorraad hebben, maar online zag ik hem overal nog bijstaan. Ik had nooit gedacht dat van een product waarvan ik zei dat ik het nooit opnieuw zou kopen, ik zo een fan zo worden! Good job Chanel.

19 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtig palette zeg! Alleen die prijs... wow. Ooit als ik flink heb gespaard ga ik ook iets van Chanel kopen, hun producten zijn zijn zoo mooi! Vind deze oogschaduw quad heel mooi, jammer dat die andere zo tegenviel! Enne... super mooie foto's weer en je look is ook prachtig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een mooie palette met prachtige kleuren.Daar ga je vast ontzettend veel plezier van beleven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn mijn favoriete palletjes, de look die je hebt gemaakt ik ook echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig palette en de pigmentatie ziet er heel goed uit! En je hebt er een mooie look van gemaakt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig! Hele mooie en zachte kleuren! Mooie foto's ook! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi palette. Helemaal mijn kleuren💕

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh de kleuren zijn zoooo mooi, prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw zo mooi die oog paletten van Chanel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. is een prachtig palette maar voor vier kleuren erg duur ik vond de groenen versie erg mooi liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een mooi pigment! Dit palette zou ik wel graag willen hebben, jammer van de prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De swatches zien er inderdaad goed uit. De look die je gemaakt hebt staat je prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is echt een geweldig palette! Echt heel mooi XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 't Is een prachtig palette en de kleuren zijn heel goed gepigmenteerd. Had het eerlijk gezegd niet verwacht, want sommige Chanel oogschaduwen vind ik te glimmend en te weinig gepigmenteerd. Je foto's zijn ook heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.