dinsdag 19 februari 2013

Nieuwsflits: John Beerens BeautydrinksIedereen wilt er mooi uit zien, maar echte schoonheid komt toch echt van binnen. Johnbeerens.com is het daar mee eens en voegt daarom maar liefst drie Beautydrinks aan hun assortiment toe.


Het zijn echte beautydrinks, omdat ze ervoor zorgen dat jouw uiterlijk gaat stralen. Ze hebben drie varianten opgenomen in hun assortiment:

  • ALL4BEAUTY Collagen Drink (€3,50 voor 60ml): Houdt huid, haar en nagels mooi en gezond. Advies om twee drankjes per week te drinken, met daartussen minimaal twee dagen. Na 1 maand zul je resultaat zien. 
  • ALL4SLIM Slimming Drink(3,50 voor 50ml): Zorgt voor perfecte energiebalans en stimuleert de stofwisseling, wat afvallen een stuk makkelijker maakt. Drie keer per week innemen met daartussen twee dagen. 
  • SUNSHOT Tan & Beauty Drink (€2,50 voor 60ml): Versnelt het bruiningsproces  en verzorgt tegelijkertijd de huid. Drink dit voordat je gebruikt maakt van de zonnebank of gaat zonnen en je zult zichtbaar sneller bruin worden. Let op: het beschermt niet tegen de zon.
Zelf vind ik ze alledrie erg aantrekkelijk klinken en zit te twijfelen om ze aan te schaffen. De prijs lijkt duur voor een drank, maar als het echt werkt zou ik het er zeker voor over hebben.
Tip: JohnBeerens.com verkoopt ook sets van 24 stuks. Zelf zou ik eerst een aantal losse stuks kopen om het te testen, voordat je zo een groot bedrag besteed. Als het bevalt, zou ik dan zeker de set bestellen, omdat dat een stuk voordeliger is.

ALL4BEAUTY Collagen Drink 24 stuks


Kijk op JohnBeerens.com voor meer informatie, de ingrediëntenlijst en aanbiedingen.

Liefs,
Amber

2 opmerkingen:

Copyright © 2015 Beautyzoom.