vrijdag 16 november 2012

Tip: Gratis FAB make-uptas bij Dove

Voor de fashionliefhebbers heb ik een leuke tip, bij Etos krijg je bij aankoop van drie Dove producten, krijg je een gratis FAB make-up tas. FAB is een fashionable merk, maar helaas aan de prijzige kant, een ideale kans om nu zo een leuk tasje te scoren.
Zoals sommigen van jullie weten werk ik zelf bij Etos en mijn leidinggevende heeft verklapt dat ik dit tasje ook in mijn kerstpakket krijgt, erg leuk, maar mijn moeder is er altijd snel bij en had dit voor me gekocht, uiteraard om het tasje. Leuk detail: de roze binnenkant!

Maakt niet uit, ik ben er heel erg blij mee en wie weet kan ik iemand anders blij maken met dat tasje. Het tasje is redelijk smal en lang, waardoor de langere producten (lees: lipgloss, kwasten) er ook in passen, erg handig dus! Behalve dat ziet het tasje er natuurlijk erg leuk uit. De producten van Dove zijn altijd erg fijn, dus dat ik mooi meegenomen. Eerlijk gezegd had ik nog niks van de beauty cleansing serie van Dove.

De Dove Beauty Cleansing Reinigingsdoekjes wilde ik altijd al proberen. Zulk soort doekjes gebruik ik altijd als ik geen zin of tijd heb om mijn make-up eraf te halen, maar ik wil het wel altijd doen. Ik gebruik dan altijd eerst zulk soort doekjes en  daarna gebruik ik een tonic.

Mijn tonic raakte ook al op, dus mijn moeder was zo lief  om de Dove Beauty Cleansing Verfrissende Tonic te kopen, handig moeders die weten wat je nodig hebt!

Als laatste had ze nog de Dove Beauty Cleansing Dagelijkse Milde Gezichtsscrub meegenomen. Ik gebruik normaal de Herbausm van Lush, waar ik zeer tevreden over ben. Het potje is aardig aan het opraken, dus dit kwam goed uit. Ik ben hier dus heel erg benieuw naar.

Het ging mij vooral om het make-uptasje, maar ik ben ook erg blij met alle producten. Ik ga ze de komende weken lekker testen en ik zal jullie op de hoogte houden.

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

  1. Schattig make-up tasje zeg! Ik heb op het moment niks nodig anders was ik wel even naar de Etos gesprint :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief tasje en Dove is echt een fijn merk. Ook leuk dat je in de Etos werkt, dat lijkt me echt leuk, leukder dan het Kruidvat ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is dat ik genoeg heb! Ben fan van dove, en leuk tasje ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, dat make-up tasje ziet er inderdaad erg leuk uit! Vooral hoe het gemaakt is, me like! Die producten van Dove ben ik ook wel benieuwd naar... ga je daar een review over schrijven? :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.